Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Momenteel zijn kunststof kozijnen erg populair. Dit komt door de vele voordelen die dit materiaal met zich meebrengt. Daarnaast is het een betaalbare oplossing voor uitstekende kwaliteit. Iedere kozijnen specialist kan u voorzien van kunststof kozijnen. Vergelijk hier gratis offertes.

Kozijnen offertes aanvragen

Kunststof kozijnen – De voor- en nadelen

Dat de meeste mensen voor kunststof kozijnen kiezen is niet verwonderlijk, want kunststof kozijnen bieden veel interessante voordelen. De eigenschappen van kunststof zorgen voor jarenlang optimaal wooncomfort tegen een betaalbare prijs. Vrijwel alle bij ons aangesloten kozijnenbedrijven leveren en monteren kunststof kozijnen.

Waarom zijn kunststof kozijnen zo populair?

De belangrijkste reden waarom kunststof kozijnen zo populair zijn is de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Kunststof kozijnen zijn van een dergelijk hoge kwaliteit dat ze ontzettend lang meegaan. Ze gaan over het algemeen langer mee dan houten en aluminium kozijnen. Ook de prijs is lager. Wilt u er zeker van zijn dat u de voordeligste prijs betaalt, dan kunt u hier gemakkelijk gratis en vrijblijvende offertes aanvragen van diverse aanbieders in de buurt en de prijzen vergelijken.

Minimaal onderhoud nodig

Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat ze om minimaal onderhoud vragen. Kunststof is nauwelijks elektrostatisch waardoor het geen vuil en stof aantrekt. Zo nu en dan de kozijnen schoonmaken met een sopje is voldoende. Wilt u toch iets meer aandacht aan uw kozijnen besteden, dan kunt u ze een keer in de was zetten. Daarna zijn uw kozijnen nog beter beschermd en hebt u er nog langer geen omkijken meer naar.

Unieke eigenschappen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben u nog een aantal extra voordelen te bieden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de binnenkant van de kozijnen in een andere kleur te laten vervaardigen dan de buitenkant voor een nog betere afstemming op zowel uw interieur als exterieur. Overtuigd van de voordelen van kunststof, maar houdt u van een echte hout look? Geen probleem, want kunststof kozijnen kunnen voorzien worden van een houtnerfstructuur die niet van echt te onderscheiden is.

Kunststof kozijnen bieden veiligheid

De bij ons aangesloten kozijnenspecialisten kunnen uw kunststof kozijnen leveren met onder meer inbraakwerende maatregelen, denk bijvoorbeeld aan inbraakwerende sluitnokken met meerpuntsluitingen. Er bestaan ook speciale inbraakwerende pakketten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen die u kunt laten monteren door uw kozijnenspecialist.

Vind uw kunststof kozijnenspecialist

Vind hier online ervaren en erkende kunststof kozijnenspecialisten in uw regio. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk de prijzen en maak uw keuze.

Voordelen kunststof kozijnen
  • Duurzaam product
  • Betaalbare oplossing
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Isolerende werking
  • Inbraakwerend
  • In diverse kleuren leverbaar
Nadelen kunststof kozijnen
  • Past niet bij iedere woning
  • Geen karakteristieke uitstraling
  • Schilderen is niet mogelijk
  • Boren tast de stevigheid aan